Η παρούσα ιστοσελίδα έχει σχεδιαστεί προκειμένου να παρέχει πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της εταιρείας Δημητρίου Σκρέκα. Η πρόσβαση στην ιστοσελίδα και η χρήση των υπηρεσιών αυτής προϋποθέτει την αποδοχή των όρων που ακολουθούν.

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

Η ιστοσελίδα και το περιεχόμενο αυτής αποτελεί ιδιοκτησία της εταιρείας. Η εταιρεία δικαιούται να τροποποιεί ή και να διακόψει την λειτουργία μέρους ή και όλης της ιστοσελίδας οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς προηγούμενη ενημέρωση.

Ο επισκέπτης/ χρήστης οφείλει κάθε φορά πριν την χρήση να μελετάει τους όρους.

Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας απαγορεύεται να αποτελέσει εν όλο ή εν μέρει αντικείμενο πώλησης, αντιγραφής, τροποποίησης, αναπαραγωγής, αναδημοσίευσης, καθώς και να μεταγραφεί, να μεταδοθεί ή να διανεμηθεί με οποιονδήποτε τρόπο, στην γλώσσα στην οποία έχει συνταχθεί ή σε μετάφραση, χωρίς προηγούμενη άδεια της εταιρείας. Αποκλείεται η δημόσια ή εμπορική χρήση, ιδίως δε η χρήση του περιεχομένου της ιστοσελίδας για τη δημιουργία βάσης δεδομένων ή η καταχώριση αυτού σε υφιστάμενες βάσεις δεδομένων με σκοπό την πρόσβαση από οποιοδήποτε φυσικό ή νομικό πρόσωπο.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Η εταιρεία έχει συλλέξει τις πληροφορίες οι οποίες περιέχονται στην ιστοσελίδα επιδεικνύοντας επαγγελματική επιμέλεια από τις εγκυρότερες το δυνατόν πηγές. Οι πληροφορίες οι οποίες περιέχονται στην ιστοσελίδα αποσκοπούν στην παρουσίαση της εταιρείας, των προϊόντων και των υπηρεσιών της.

Εντούτοις, δεν παρέχεται εγγύηση ως προς την πληρότητα ή την ορθότητα των πληροφοριών που περιέχονται στην παρούσα ιστοσελίδα. Ο επισκέπτης οφείλει να ελέγχει οποιαδήποτε πληροφορία αποκομίζει από την παρούσα ιστοσελίδα πριν να την χρησιμοποιήσει με οποιονδήποτε τρόπο. Τυχόν πληροφορίες οι οποίες δίνονται στην παρούσα ιστοσελίδα δεν απαλλάσσουν τον επισκέπτη από την υποχρέωση διεξαγωγής δικού του ελέγχου.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Μέσω της ιστοσελίδας μας.

Τηλεφωνικώς: 210 2321381

Μέσω της ηλεκτρονικής μας διεύθυνσης sales@skrekas.gr

Με επίσκεψή σας στο φυσικό κατάστημα μας.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

Κωστή Παλαμά 15, 13451 – Καματερό

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ – ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Διατηρούμε επαρκή αποθέματα προϊόντων στις αποθήκες μας και κατά κανόνα όλες οι αποστολές γίνονται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την λήψη της παραγγελίας σας.

Ωστόσο, στην περίπτωση που κάποιο προϊόν έχει εξαντληθεί την στιγμή που θα λάβουμε την παραγγελία σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο για να σας ενημερώσουμε για τον χρόνο παράδοσης, ή να σας προτείνουμε εναλλακτικό προϊόν το οποίο θα καλύψει τις ανάγκες σας.

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Αποστολή με εταιρεία μεταφορών

ΧΡΟΝΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Εντός 2-5 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία αποστολής. Για απομακρυσμένους προορισμούς ενδέχεται να είναι λίγο περισσότερες.

Η εταιρεία διατηρεί επιφύλαξη για τον έγκαιρο χρόνο παράδοσης από την εταιρεία μεταφορών σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας, όπως π.χ. όταν ισχύει απαγορευτικό για απόπλου λόγω έντονων καιρικών φαινομένων, απεργίες μέσων μεταφοράς, κλπ.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Με μετρητά.
Μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners.
Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας.

ΤΙΜΕΣ

Οι τιμές που περιλαμβάνονται στην ιστοσελίδα μας είναι σε ευρώ και περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.

Για τις περιοχές με μειωμένο συντελεστή ΦΠΑ, οι τιμές των προϊόντων διαμορφώνονται αναλόγως.

Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά, επιβάρυνση αντικαταβολής) τα οποία βαρύνουν τον αγοραστή εκτός και αν προβλέπεται κάτι διαφορετικό το οποίο σας γνωστοποιείται στους Όρους – Πληροφορίες Αποστολής.
Εμφανίζονται κατά την διάρκεια της παραγγελίας σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και συμπεριλαμβάνονται στην απόδειξη ή το τιμολόγιο που συνοδεύει την παραγγελία σας.

Σας κάνουμε γνωστό ότι τα προϊόντα της παραγγελίας σας παραμένουν στην κυριότητα της εταιρείας μας μέχρι πλήρους εξοφλήσεώς τους. Εξόφληση του προϊόντος αναγνωρίζεται μόνο με επίσημη απόδειξη της εταιρείας μας.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός 7 ημερών από την ημερομηνία αγοράς όπως αυτή αναγράφεται στην απόδειξη αγοράς του προϊόντος. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι σε αυτή την περίπτωση σας επιβαρύνει το κόστος επιστροφής των προϊόντων. Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται σε άριστη και ακέραιη κατάσταση μαζί με το κουτί συσκευασίας.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Κατά την παραγγελία σας θα σας ζητηθούν προσωπικά στοιχεία τα οποία είναι απαραίτητα για την επεξεργασία και την εκτέλεσή της όπως το πλήρες ονοματεπώνυμό σας ή την επωνυμία της επιχείρησής σας, τη διεύθυνση στην οποία θα σταλούν τα πωλούμενα προϊόντα, τον αριθμό του σταθερού σας ή άλλου τηλεφώνου επικοινωνίας, την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, τον ΑΦΜ σε περίπτωση που επιθυμείτε έκδοση τιμολογίου, κλπ και στην περίπτωση που επιλέξετε η πληρωμή σας να γίνει με χρεωστική/πιστωτική κάρτα θα σας ζητηθεί ο αριθμός και η ημερομηνία λήξης της.

Επίσης κατά την εγγραφή σας στον δικτυακό μας χώρο θα σας ζητηθούν προσωπικά στοιχεία απαραίτητα για την αποστολή ενημερωτικού υλικού και πληροφοριών σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της εταιρείας μας.

Τo ηλεκτρονικό μας κατάστημα ακολουθεί τις αρχές της προστασίας των προσωπικών δεδομένων όπως αυτές προβλέπονται από την σχετική νομοθεσία και δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε αθέμιτη χρήση. Με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί, ανταλλάσσει τα προσωπικά στοιχεία που μας γνωστοποιείτε. Τα προσωπικά σας στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν για τον σκοπό για τον οποίο μας τα εμπιστευθήκατε.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Nexi e-Commerce” της Nexi Payments Greece S.A. και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

ΙΣΧΥΟΝ ΔΙΚΑΙΟ

Για κάθε νομική διαφορά αρμόδια είναι τα Δικαστήρια Ναυπλίου.

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΧΡΗΣΗΣ

Η skrekas.gr διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης ή ανανέωσης των όρων χρήσης χωρίς προειδοποίηση και έχει υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση παρακαλούμε καλέστε στο 2752024229 για να σας εξυπηρετήσει ενημερωμένος εκπρόσωπος της εταιρείας μας ή επικοινωνήστε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση sales@skarekas.gr.