Μέθοδοι πληρωμής

  1. Με μετρητά.
  2. Μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners.
  3. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας.

Τιμές

Οι τιμές που περιλαμβάνονται στην ιστοσελίδα μας είναι σε ευρώ και περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.

Για περιοχές με μειωμένο συντελεστή ΦΠΑ, οι τιμές των προϊόντων προσαρμόζονται ανάλογα.

Στις τιμές δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής (αποστολή, αντικαταβολή) τα οποία επιβαρύνουν τον αγοραστή εκτός εάν ορίζεται διαφορετικά στους Όρους – Πληροφορίες Αποστολής.
Εμφανίζονται κατά την παραγγελία σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και περιλαμβάνονται στην απόδειξη ή στο τιμολόγιο που συνοδεύει την παραγγελία σας.

Σας ενημερώνουμε ότι τα προϊόντα της παραγγελίας σας παραμένουν ιδιοκτησία της εταιρείας μας μέχρι την πλήρη εξόφλησή τους. Η πληρωμή του προϊόντος αναγνωρίζεται μόνο με επίσημη απόδειξη ή τιμολόγιο της εταιρείας μας.

Ασφάλεια πληρωμών – Ασφαλείς Συναλλαγές

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Nexi e-Commerce” της Nexi Payments Greece S.A. και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.