Σκρέκας μονωτικά υλικά

Χρώματα

Δεν υπάρχουν άρθρα σε αυτήν την κατηγορία. Εάν εμφανίζονται υποκατηγορίες σε αυτήν τη σελίδα, μπορεί να περιέχουν άρθρα.

Isomat Color System

Isomat Color System

Λευκά & Παστέλ

Ζεστά και διαχρονικά, τα λευκά και τα παστέλ δίνουν ανάσα στο χώρο και ταιριάζουν με κάθε στυλ διακόσμησης.

Γήινα

Ο χώρος και η φύση γίνονται ένα με αυτή τη συλλογή από γήινα χρώματα και ώχρες. Οι καφέ αποχρώσεις ζεσταίνουν το χώρο ενώ οι μπεζ αποτελούν την πιο διαχρονική επιλογή.

Φωτεινά

Ξυπνούν τη θετική διάθεση και το χαμόγελο. Είναι η νούμερο ένα επιλογή για φως και στυλ στους μοντέρνους χώρους.

Εκρηκτικά

Η ένταση και η δύναμη σε χρώματα με ισχυρό χαρακτήρα. Χρησιμοποιήστε τα σε μικρές επιφάνειες για να τονίσετε τις αντιθέσεις.
Η εταιρεία ΣΚΡΕΚΑΣ Δ. & ΣΙΑ Ο.Ε. ασχολείται με την προώθηση εξειδικευμένων μονωτικών και στεγανωτικών υλικών που αφορούν όλους τους τομείς και τα στάδια ενός κατασκευαστικού έργου.

Με την μακροχρόνια εμπειρία μας, εδώ και μια εικοσαετία, είμαστε σε θέση να αντιπροσωπεύουμε και να εμπορευόμαστε υλικά των μεγαλύτερων και πιο αξιόλογων εταιρειών στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς με συνέπεια και ταχύτητα στις παραδόσεις σε κάθε έργο και σε κάθε περιοχή.

Όλα τα υλικά που εμπορευόμαστε είναι πιστοποιημένα και δοκιμασμένα από τα ίδια μας τα συνεργεία, έτσι ώστε αυτό που προτείνουμε να είναι και αυτό που πραγματικά θα δώσει λύση σε κάθε πρόβλημα που μπορεί να παρουσιαστεί.

Θα μας βρείτε στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας στην οδό Κ. ΠΑΛΑΜΑ 15 στο ΚΑΜΑΤΕΡΟ, σε ένα χώρο όπου μπορούμε μαζί να βρούμε λύση για κάθε πρόβλημα σε κάθε στάδιο μιας κατασκευής.

Σειρά Χρωμάτων ISOMAT Color System

Back to top